Borsi és a Bitangok

Hétköznapok a bitangokkal. Röviden.

Leendő pénzügyminiszterek

2009.03.06. 09:41 - Orsiborsi

3. évesek múltak.

Van saját perselyük, és ezzel együtt saját költségvetésük.

Tökéletesen ismerik az aprópénzeket, és tudják azt is, hogy egy autómatás túrórudihoz milyen pénzből hány darabra van szükségük.

Tudják azt is, hogy ha a Camponában 2 járműre ülhetnek föl (általában a mekvín és a hercegnő hintója a sláger) és abból az egyikbe ketten is beférnek, akkor a közös utazás ellenértéke felesben megy. :)

Értik, hogy vannak dolgok, igények, amiket anyu/apu nem fizet ki, így a saját pénzéből kell állnia a mókát, és azt is érti, hogy ilyenkor fogy a megtakarítása. Képesek gondolkodóba esni, hogy ár/érték arányban megéri-e az extra móka. A vége mindig az persze, hogy megéri. :)

 

Esős napokon, mikor már minden épkézláb itthoni programon túl vagyunk, beleértve a gyúrmázást, festést, sütést és miegymást, ha előkerül a persely, hosszú ideig átszellemülten ellenőrziik darabonként és fajtánként a mennyiséget. Különválogatva a kicsi ezüst, a nagy ezüst, a kicsi sárga, a nagy sárga, és az ezüst-sárga kincseket. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://borsi.blog.hu/api/trackback/id/tr99984783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása