Borsi és a Bitangok

Hétköznapok a bitangokkal. Röviden.

Vér

2008.03.04. 22:40 - Orsiborsi

 

Barnabás napok óta vérre vágyott. Hisz Géza bácsinak is vérzett a keze (Tavaszi böngésző) és kapott rá tapaszt, és még egy könyvben is szerepel, ergo tuti jó móka a vér. Többször említette "anya vízik" és mutatott a piros pólójára, a piros cipőjére, a piros zoknijára.

Annyira vágyott rá, hát ma megkapta csórikám.

Egyedül vetkőzött, és a nadrág zippzárja szó szerint letépte félig a bal keze középső ujjáról a körmöt. Vérzett. Végre lett vér!

Na mondanom sem kell, így testközelből már nem is olyan jó móka a vér. A ragtapasz meg pláne!!! ...és már Géza bácsi sem tetszett neki, pedig a beragasztott ujjával azonnal kikerestük a megfelelő képeket.

Milyen a peches gyerek? Hát olyan, hogy pont az az ujja van beragasztva amelyikkel "vevézik". Sőt! Mint kiderült az a mutató ujja is.

 

Esti olvasásunk a következőképp zajlott:

- Nízd! Katica! (odabök a képre a ragacsos ujjával. Üvöltés!) Vízik anya!

- Nem vérzik már, maximum fáj.

- Vízik! Fáj! (majd a másik ujjával rábök a ragacsos ujjára. Üvöltés!)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://borsi.blog.hu/api/trackback/id/tr80365910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása