Borsi és a Bitangok

Hétköznapok a bitangokkal. Röviden.

Nyúl

2008.03.26. 13:14 - Orsiborsi

 

Idén megértették. Jön a NYÚL! És a nyúl jó, akár a télapó, vagy a jézuska, mert a nyúl tud mindent és lát is mindent, és még biciklit is képes tojni.

Az első döbbenetes felismerésük (hogy a nyúl valóban létezik) akkor volt, mikor a fodrásznál a hajvágásért kaptak egy-egy csokinyuszit a nem túl tehetséges borbélykisasszonytól. Láttam a szemükön, hogy nem értik: a nyúl honnan tudta, hogy ők ma jönnek fodrászhoz? Előre idetojta a csokit, mert ő a nagy és szent NYÚL, aki mindent tud... 

 

Másnap nálunk tojta tele a lakást mindenféle földi jóval a NYÚL. Bebe mikor kivette a mosógép dobjából a meglelt orvosi táskát, megnézegette, majd a kezembe nyomta:

"anyicíja, bicikki." Magyarul, ő biciklit kért, így ezt köszöni szépen, de nem kéri.

Nem győztem neki elmagyarázni, hogy a NYÚL több helyre tojik, és több mindent, mert ők annyira jó srácok voltak. ...és a NYÚL az ilyen összetett lélek, aki nagyon szeret örömöt okozni, és próbáljon meg ő is örülni a nem bicikli ajándékoknak is. Pici fenntartással, azt hiszem meg tudtam győzni. :)

Másnap végre kitojta a nyúl a várva-várt bicikliket! Megdönthetetlen bizonyíték lett arra, hogy a NYÚL létezik, és valóban mindent tud. SŐT! Két kisnyulat is tojt, hogy majd ha azok felnőnek, vihessék tovább a szakmát.

 

Ilyen boldogok tán még sosem voltak a bitangok :)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://borsi.blog.hu/api/trackback/id/tr51397406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása